top of page

RESTAURANT

- Murphy's Inn -

The restaurant has a tasteful interior that has the looks of an Irish Pub. Here you can sit with your company and enjoy dinner from our menu. A menu that has aquired over the years a tasteful choice for every person.

SERVICE

Murphy's Inn staat niet alleen bekend om de sfeervolle ambiance en geweldig lekker eten maar ook om de uitstekende service van de mensen die er werken. Iedereen werkt vol passie bij Murphy's Inn om te zorgen dat alle gasten het naar hun zin hebben en niks te kort komen.

 

A LA CARTE

Murphy's Inn heeft als doel om haar gasten te voorzien van heerlijke gerechten van topkwaliteit maar dan wel voor betaalbare prijzen. De diversiteit aan culinaire gerechten op de a la carte menukaart zorgen dat er voor iedereen iets heerlijks te verkrijgen is. Lekker genieten met een hoofdletter G.

 

WALKING DINNER

Bent u met een groot gezelschap en bent u op zoek naar een leuke locatie om heerlijk te eten met zijn allen? Dan is er bij Murphy's Inn ook een mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid walking diner buffet. Uiteraard is hier alles in mogelijk. Wij denken graag met u mee wat betreft de invulling van het buffet!

BOLLE JAPEN

Bolle Japen is een half bolvormige speciale stoofpan, waarop men in het midden van de bol kan grillen en aan de buitenzijde kan stoven dmv een krachtige kruidenboillon.

Steengrillen blijft een belevenis. Kies een heerlijk stukje vlees of groenten uit en grill dit lekker gaar op de steengrill.

bottom of page